Brutale ladingdiefstal bij Van Heugten Transport

29 dec, 20:54 Misdaad Van Heugten Transport
Afbeelding

SCHERPENZEEL Het Scherpenzeelse transportbedrijf Van Heugten Transport is in de nacht van zaterdag op zondag slachtoffer geworden van een brutale ladingdiefstal op het eigen terrein aan de Industrielaan. Uit een trailer zijn dozen met in totaal 5000 elektrische thermometers en kantoorartikelen gestolen. 

Directeur Gijs van den Broek schat de schade op z’n 60.000 euro. ,,Hier ben ik echt goed ziek van. Onze klant en wij zitten hierdoor met een enorme kostenpost. De verzekering dekt wel iets, maar lang niet alles. Juist nu, na zo’n moeilijk jaar als gevolg van corona, dat we door enorm hard werken met elkaar goed hebben weten te doorstaan, gebeurt dit. Dat is heel bizar. Ik hoop dat ze snel gepakt worden.’’ 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.