Afbeelding
AberMedia

Automobilist overleden na onwelwording (update)

Ongeval

SCHERPENZEEL Mogelijk door onwelwording is een 42-jarige automobilist uit Veenendaal donderdagmorgen kort na 11 uur overleden in de Marktstraat in Scherpenzeel. Daar was hij tegen een boom gebotst. Hoe het ongeval precies gebeurde, is nog onduidelijk. Volgens een getuige was de bestuurder onwel geworden, waarna de auto eerst een vrachtwagen raakte en uiteindelijk tegen een boom tot stilstand kwam.

Brandweer, politie en meerdere ambulances waren snel ter plekke. Ook een traumahelikopter werd met spoed opgeroepen. Die landde even later op een grasveld aan De Voorposten.
De hulpdiensten zijn na aankomst gelijk gestart met het reanimeren van het slachtoffer. De brandweer plaatste zogenoemde zichtschermen

Rond twee uur maakte de politie bekend dat de automobilist is overleden.

De VOA (Verkeersongevallenanalyse) van de politie heeft een onderzoek ingesteld en ook het Droneteam van de Landelijke Eenheid deed onderzoek. De Marktstraat was enkele uren afgesloten voor het verkeer.

Na het ongeval gingen de Facebookpagina en de Instagrampagina van De Kromme Hoek op zwart. Het restaurant blijft vandaag gesloten, ,,wegens een zeer trieste gebeurtenis binnen ons hechte team’’. Op de Facebookpagina van de Kromme Hoek komen veel steunbetuigingen binnen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie