Afbeelding
Aber Media

Boom uit de grond gereden bij crash Scherpenzeel

16 oktober 2022 om 10:44 Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een zwaar ongeval op De Dreef (N224) in Scherpenzeel is een boom volledig uit de grond gereden. De 21-jarige bestuurder uit Scherpenzeel verliet de plek des onheils. Thuis aangekomen bleek dat hij gewond was en werd een ambulance gealarmeerd.

De exacte toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. De bestuurder reed rond 05.00 uur over De Dreef in de richting van de rotonde met de Verlengde Hopeseweg toen het in een bocht mis ging. De auto reed rechtdoor de berm in, raakte een boom die op het dak van de auto terecht kwam en kwam vervolgens zo’n twintig meter verder tegenop een tweede boom tot stilstand. De auto raakte total loss en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De man klaagde onder meer over buikpijn en is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft in zijn woning een verklaring van de man opgenomen. Omdat de man niet op de plaats van het ongeval is aangetroffen en er geen getuigen zijn, is het moeilijk om aan te tonen dat de man onder invloed heeft gereden. Maandag wordt verder onderzocht of de man een geldig rijbewijs heeft. Op het moment dat de agenten aan de deur kwamen, kon de man deze niet tonen.

De politie heeft een melding aan de gemeentewerken gemaakt, die de afgebroken boom zal weghalen. Omdat er ook olie en andere vloeistoffen uit er auto in de grond is gelopen is ook hier een melding van gemaakt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie