DigiCafé

donderdag 9 februari 2023 10:00 tot 11:30

Heb je ruzie met je smartphone of tablet? Hapert je e-mail of heb je een vraag over andere digitale ontwikkelingen? Bij het DigiCafé  kun je terecht met alle vragen en uitdagingen die je in de digitale wereld kunt tegenkomen. 

Het Digicafé biedt hulp bij allerlei vragen op digitaal gebied. Of je nu beginner of gevorderde bent, de Ambassadeurs van Seniorweb zoeken samen met jou naar een antwoord. Loop gerust binnen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden en deelnemen is gratis, bovendien is het altijd gezellig.

Het DigiCafé is om de veertien dagen in het leescafé van de Bibliotheek in het de Breehoek, Markstraat 59, Scherpenzeel.

Voor meer informatie over de andere activiteiten  SeniorWeb Scherpenzeel : 0332773107, info@bibliotheekscherpenzeel, www.seniorweb.nl/scherpenzeel 

Locatie