Interieur Grote Kerk.
Interieur Grote Kerk. Hervormde Gemeente Scherpenzeel

Voorjaarsmarkt met dienstenveiling op kerkplein

zaterdag 16 maart 2024 9:48

[SCHERPENZEEL] De Hervormde Gemeente Scherpenzeel houdt zaterdag 16 maart een voorjaarsmarkt in Philalethes en op het kerkplein. De opbrengst gaat naar het HGJB-project ‘Ik zie ik zie, wat jij niet ziet’.

Op deze voorjaarsmarkt zal er een dienstenveiling zijn en is er mogelijkheid je in te schrijven voor een activiteit of workshop. Iedereen in de gemeente (of daarbuiten met een warm hart voor het project) kan een dienst, activiteit of workshop aanbieden.

De hervormde gemeente zoekt voor de veiling mensen die een dienst willen aanbieden, zoals een aantal uur hovenierswerkzaamheden of koken voor een aantal personen. Daarnaast kunnen inwoners creatieve ideeën inbrengen voor activiteiten en workshops waaraan één of meerdere gemeenteleden kunnen deelnemen. Aanmelden kan bij Karen van de Kleut, 06-31195251 of dienstenveiling@hervormdscherpenzeel.nl.

Met het diaconaal project ‘Ik zie ik zie, wat jij niet ziet’ wil de kerk samen met de GZB geld ophalen om verschillende projecten in Costa Rica te ondersteunen, zoals Wijk La Tabla, Seminarie ESEPA en Opvanghuis tienermeiden.