Voorbeeld Tiffany stuk in wording
Voorbeeld Tiffany stuk in wording Bettina Tulen

Glas Passie Scherpenzeel Workshop "Bungelmannetjes"

29 september 2019 om 21:33 Activiteiten Deel je nieuws

Glas Passie Scherpenzeel start binnenkort weer met de cursussen Glas-in-Lood en Tiffany, zowel voor beginners als gevorderden. De cursus voor gevorderden (11 lessen) start op 4 oktober. Op 18 oktober en op 4 januari starten de cursussen voor beginners (5 lessen). Op de vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur of van 12.30 tot 15.30 uur. Op de middag is er voor de aankomende cursus nog plek.

Naast deze cursussen Glas-in-Lood en Tiffany organiseert Glas Passie Scherpenzeel ook “losse” workshops. Aankomende 10 oktober is er zo’n workshop. Dit keer is het de workshop “Bungelmannetjes”. Tijdens deze workshop ga je werken met glas in randlood. Je kiest je kleuren, gaat glas snijden, in lood zetten en solderen. Nog nooit gedaan? Geen probleem, je wordt begeleid. Het resultaat is superleuk en je kunt het meteen mee naar huis nemen.

De workshop “Bungelmannetjes” staat gepland voor donderdag 10 oktober van 9.00 tot 12.00 uur en wordt gegeven door glaskunstenares Trudy Belo uit Culemborg. Locatie is Verenigingsgebouw Caecilia aan de Willaerlaan 86 in Scherpenzeel. De kosten bedragen €45,- en dit is inclusief het materiaal.

Voor meer informatie en aanmelden: Telefoon 06-45451252. Of neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Glas Passie Scherpenzeel of Glasario.
 

Voorbeeld Bungelmannetjes
advertentie
advertentie