Klop aan bij een geestelijk verzorger voor een steuntje in de rug
Klop aan bij een geestelijk verzorger voor een steuntje in de rug Onbekend

Aandacht voor elkaar: ook in corona tijd!

7 oktober 2020 om 20:36 lokaal Deel je nieuws

De coronacrisis raakt ons allemaal. In ons werk, studie of school, in onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. En we moeten volhouden, want het einde is nog niet in zicht. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. Daarom start het kabinet op 6 oktober een periode van aandacht voor elkaar. Aandacht voor eenzaamheid, verlies en verdriet, zorgen om je eigen gezondheid of die van iemand anders. Maar ook aandacht voor delen van ervaringen en voor initiatieven die ons hier doorheen en weer bovenop helpen.

Geestelijk verzorgers van het centrum Levensvragen in de Vallei staan voor je klaar als je behoefte hebt aan professionele aandacht en ondersteuning bij het omgaan met verdriet, teleurstelling en onzekerheid. Je kunt mailen (info@levensvragenindevallei.nl) of bellen (06 58 88 57 81) voor een persoonlijke afspraak.

Daarnaast zijn de geestelijk verzorgers betrokken bij verschillende initiatieven in de regio zoals: ‘Eten met zin’ (Ede, binnenkort ook in Wageningen), een goed gesprek aan de Rijdende KoffieTafel (start 12 oktober 14.00 op het marktplein in Ede) en een Lichtjesavond op 30 oktober op de begraafplaats in Wageningen.

Aan wie geef jij aandacht? Laat het weten op de facebookpagina van Levensvragen in de Vallei!

advertentie
advertentie