Bert en Johan ontvangen het MasterPartner certificaat uit handen van Robert, rayonmanager van NEFF.
Bert en Johan ontvangen het MasterPartner certificaat uit handen van Robert, rayonmanager van NEFF. Marieke van Velthuizen

Velthuizen Keukens is NEFF MasterPartner

20 oktober 2020 om 13:43 Zakelijk Deel je nieuws

Sinds begin september mag Velthuizen Keukens zich NEFF MasterPartner noemen. Een titel die je niet zomaar ontvangt, en waar eigenaren Bert en Johan van Velthuizen dan ook erg trots op zijn. “Er is maar een selecte groep keukenspeciaalzaken die zich NEFF MasterPartner mag noemen. We zijn heel blij met de erkenning voor ons werk, want deze titel betekent dat wij één van de besten van Nederland zijn wat betreft expertise over het merk NEFF.”

Velthuizen Keukens heeft de titel NEFF MasterPartner verdiend door aan een aantal hoge eisen te voldoen. “Onze adviseurs hebben ontzettend veel kennis over het merk en de apparaten”, legt Van Velthuizen uit. “Ook vind je in onze showroom de uitgebreide apparatenlijn van NEFF en ontdek je hier de nieuwste trends van het merk.” Als NEFF MasterPartner wordt Velthuizen Keukens als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen van het merk, en mag de Woudenbergse keukenspeciaalzaak regelmatig meedoen aan mooie acties. Dat laatste is vooral leuk voor de klanten, maar niet het belangrijkste voor Van Velthuizen. “De erkenning van onze kennis en kunde over NEFF vind ik het mooiste. De kern waar het bij ons om gaat is het leveren van kwaliteit.”

advertentie
advertentie