T.V.S. 1 kent goede start van de Najaarscompetitie.

23 september 2020 om 13:51 Sport Deel je nieuws

Het eerste team van T.V.S. komt deze Najaarscompetitie voor het eerst uit in de 2e klasse van de duo-competitie, dit mede doordat Rein Schellingerhout nog op de terugweg is vanwege een blessure, hopelijk kan hij deze competitie nog een paar partijtjes meespelen.

In de eerste wedstrijd die op het programma stond was in Amerongen T.V.A. 2 de tegenstander. Het werd een gemakkelijke avond voor Jan van de Beek en Edwin Vetkamp want er werd gewonnen met de maximale score van 5-0. In de openingswedstrijd moest van de Beek het opnemen tegen Daniel der Nederlanden en na een vlotte winst in de openingsgame (11/5) ging het in de tweede game moeizaam maar toch werd deze met 14/12 binnengehaald, door de derde game weer ruim met 11/6 te winnen kwam T.V.S. op voorsprong. Edwin Vetkamp verdubbelde de voorsprong door eenvoudig te winnen in drie games van Frans van Gent. Ook in de andere twee enkelspelen kwamen van de Beek en Vetkamp niet in de problemen zodat met het afsluitende dubbel voor de boeg de stand 4-0 was. In het dubbelspel wisten de gastheren opnieuw niet tot gamewinst te komen want de T.V.S.-ers wonnen met 11/8, 11/5 en 11/3.

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen ging tegen Elan 2 uit Baarn. Deze tegenstander had ook de eerste wedstrijd met 5-0 gewonnen dus was het gelijk een goede graadmeter. Jan van de Beek won vlot in drie games de eerste partij tegen Peter van Dijk. Edwin Vetkamp was ook goed op weg en won tegen Michel Brinkman de twee eerste games maar zag Brinkman sterk terugkomen en in de vijfde game alsnog met 11/6 de winst pakken en dus de stand gelijktrok. T.V.S. kwam opnieuw op voorsprong toen van de Beek ook Brinkman met driemaal 11/7 versloeg. Vetkamp pakte in zijn tweede partij ook de winst door in vier games te winnen van van Dijk, zodat de tussenstand 3-1 was. In het afsluitende dubbelstond het na vier games gelijk zodat er een beslissende game moest worden gespeeld en hierin was van de Beek nipt met 11/9 te sterk voor van Dijk waardoor de einduitslag 4-1 werd.

In de derde competitie ronde staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, in “de Breehoek” is dan Almeerspin uit Almere de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Maandag 28 September.

 

advertentie
advertentie