T.V.S. 1 ook na vier wedstrijden nog ongeslagen.

7 oktober 2020 om 13:31 Sport Deel je nieuws

T.V.S. 1 ook na vier wedstrijden nog ongeslagen.   

In de vierde ronde stond er een uitwedstrijd op het programma, in Culemborg moest het worden opgenomen tegen de nummer drie Gispen 4. Er werd ook in deze wedstrijd weer een degelijke overwinning behaald waarbij alleen Edwin Vetkamp een partij verloor, desondanks is de koppositie nog steeds stevig in handen.

In de openingspartij behaalde Edwin Vetkamp een eenvoudige overwinning door John van Tuyl met 11/7, 11/6 en 11/8 in drie games te verslaan. In de tweede partij had Jan van de Beek het tegen Mario Lenting een stuk lastiger want hij keek na 11/3, 4/11 en 9/11 tegen een 2-1 achterstand aan, van de Beek kwam echter sterk terug en won uiteindelijk met 11/4 en 11/3 alsnog deze partij.

In het dubbelspel konden de gastheren lang gelijke tred houden maar in de beslissende vijfde game wonnen de T.V.S.-ers afgetekend met 11/1.

In de tweede serie van de enkelspelen won van de Beek vervolgens zonder problemen in drie games met 11/4, 11/3 en 11/7 van van Tuyl. In de slotpartij verloor Vetkamp van Lenting, na verlies van de twee eerste games won Vetkamp nog wel de derde met 11/4 maar in de vierde game stelde Lenting met enige punt voor Gispen veilig. Eindstand : 4-1.

In de vijfde competitie ronde staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, in Utrecht is dan middenmoter S.V.E. de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Dinsdag 13 Oktober.

advertentie
advertentie