De getelde DE-waardepunten
De getelde DE-waardepunten Erica Velthuis

Lions Club zamelde DE punten en ‘oud geld’ in!

14 januari 2021 om 12:43 Lokaal Deel je nieuws

In de maand december van het vorige jaar hebben de verzamelboxen voor de DE-punten en het oude geld dat u nog in een laatje had liggen bij de supermarkten (Hoogvliet, Jumbo Woudenberg, AH Woudenberg, Coop Renswoude, en Jumbo Scherpenzeel) in onze drie gemeenten en ESSO Voskuilen in Woudenberg gestaan. 

Er is ruimhartig op onze oproep gereageerd en na telling bleek de opbrengst 161.842 DE-waardepunten en 7,8 kilo aan vreemd geld te zijn! Een fraaie opbrengst die de Voedselbank Amersfoort 324 pakken koffie zal opleveren. De landelijke opbrengst is helaas nog niet bekend maar dit is al een mooi resultaat voor deze regio.

Sight First

Het oude en vreemde geld zal worden ingeleverd tegen de geldende koers en zal ten goede komen aan het project ’Sight First’ van de internationale Lions organisatie waarbij slechtziende mensen in ontwikkelingslanden aan ’staar’ worden geholpen door een oogoperatie, waarna zij weer goed kunnen zien en verder een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Hartelijk dank!

Wij willen de deelnemende inleveradressen waar onze boxen mochten staan en alle inwoners van Scherpenzeel, Renswoude en Woudenberg, die hun bijdrage aan deze actie hebben geleverd, hartelijk danken voor hun medewerking en hopen volgend jaar weer op hun medewerking te mogen rekenen. Zodra de opbrengst van de landelijke actie bekend is, zullen wij dat u laten weten.

Het oude geld wordt gewogen.
advertentie
advertentie