Eerste turntraining bij VV Scherpenzeel
Eerste turntraining bij VV Scherpenzeel Rianne Thompson

Turnen bij voetbalvereniging Scherpenzeel

15 maart 2021 om 09:50 Sport Deel je nieuws

G.V. DOTO is ' zeer te spreken' over de samenwerking met VV Scherpenzeel. 

10 maart 2021

Turnen bij voetbalvereniging Scherpenzeel. 

Sinds premier Rutte voor de tweede keer aankondigde dat kinderen niet binnen maar buiten moeten sporten, nam het bestuur van Gymvereniging D.O.T.O. het heft in handen. Er werd contact gezocht met het bestuur van VV Scherpenzeel. 

De voetbalvereniging, in consensus met onze gemeente, gaf aan dat G.V. DOTO welkom is. Het bestuur van de gymvereniging laat weten ‘dankbaar te zijn over de samenwerking en de mogelijkheden die deze biedt’. Beide verenigingen zijn ondertekenaars van het sportakkoord Scherpenzeel. Een samenwerking als deze zien wij als een goed voorbeeld om Scherpenzeel in beweging te krijgen en te houden.  Het is fijn dat verenigingen bereidt zijn om elkaar te helpen in deze tijden!

Na tien lange weken zagen de trainsters en turnsters elkaar woensdag (10-3) eindelijk weer. Buiten sporten vergt als turnvereniging veel aanpassingen en dus veel creativiteit van trainsters. Voorlopig is G.V. DOTO drie dagen per week te vinden op het Sportpark en is iedereen superblij met de gastvrijheid van de voetbalvereniging. 'Samen veilig sporten en elkaar weer ontmoeten, dat is voor de leden, of het nou voetballers of turnsters zijn, heel belangrijk in deze onzekere tijd!’

advertentie
advertentie