Aanval van Amber Boshuis
Aanval van Amber Boshuis Wim van de Lagemaat

Nipt verlies voor Dames Set Up ‘69

17 oktober 2021 om 15:14 Sport Deel je nieuws

Na de winst van vorige week was nu Dynamo D4 uit Apeldoorn de tegenstander. In een spannende wedstrijd ging de tegenstander met een 2-3 overwinning naar huis. Maar er had zeker meer ingezeten voor de thuisploeg als ze in de slotfase van de eerste 2 sets net iets meer geluk gehad hadden.

Gedurende de eerste set bouwde Set Up aan een voorsprong en op een zeker moment was de stand 23-19. Helaas had Dynamo daarna een sterke opslagserie waar de dames van Set Up geen antwoord op hadden en ging de set alsnog verloren. De tweede set ging lang gelijk op met beurtelings voor beide partijen een kleine voorsprong, maar op het einde sloeg de balans toch weer uit naar Dynamo, waardoor ook deze set onnodig uit handen werd gegeven.

Pas de derde set draaide het geluk naar de kant van Set Up en die werd met gedegen spel binnengehaald. Ook de vierde set ging naar de thuisploeg met 25-23. Daardoor was er een vijfde en beslissende set nodig. Helaas moest de thuisploeg die set aan de bezoekers laten, waardoor er uiteindelijk 2 punten overbleven voor de Scherpenzelers. Set Up staat nu op de 9e plaats in de poule met 9 punten uit 5 wedstrijden.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 6 november om 17.30 uur in De Breehoek.