actie in het dubbelspel
actie in het dubbelspel Kees de Koning

Opnieuw een kleine nederlaag voor TVS tegen Hoogland.

3 november 2021 om 14:53 Sport Deel je nieuws

Opnieuw krappe nederlaag voor T.V.S. tegen Hoogland   

De returnwedstrijd tegen Hoogland leverde opnieuw een 2-3 nederlaag op evenals in de eerste ontmoeting in Hoogland. Door deze nederlaag keert de spanning weer helemaal terug in deze 2e klasse. De gasten beslisten de wedstrijd in hun voordeel door de twee laatste partijen telkens in de beslissende vijfde game te winnen, in de slotpartij verspeelde Rein Schellingerhout zelfs nog een 2-0 voorsprong.

In de openingspartij was Jan van de Beek duidelijk sterker dan Sander Kooijman al moest hij nog wel de tweede game inleveren met 11/13. Rein Schellingerhout was vrij kansloos in zijn partij tegen Jan Gerritsjans en ging met 8/11, 6/11 en 7/11 ten onder.

Het dubbelspel werd een spannende wedstrijd waarin de T.V.S.-ers na 11/9 en 11/3 een 2-0 voorsprong namen en op een gemakkelijke zege leken af te stevenen, maar de gasten kwamen sterk terug door met 13/15 en 7/11 een vijfde game af te dwingen, daarin waren van de Beek en Schellingerhout weer bij de les en wonnen afgetekend met 11/3.

Met een 2-1 voorsprong werd dus begonnen aan de twee laatste enkelspelen. Van de Beek moest het opnemen tegen Gerritsjans, het werd een spannende partij waarin uiteindelijk Gerritsjans in de vijfde game met 11/8 aan het langste eind trok. In de slotpartij ging Schellingerhout goed van start en nam na 11/9 en 11/3 een 2-0 voorsprong tegen Kooijman die zich echter bijtijds herpakte en met 9/11 en 5/11 de stand gelijktrok. In de beslissende vijfde game pakte de Hooglander alsnog met 11/8 de winst in de partij en bracht daarmee tevens de eindstand op 3-2 in het voordeel van de gasten.

In speelronde acht staat op Maandag 8 november opnieuw een thuiswedstrijd op het programma in “de Breehoek”. De tegenstander is dan concurrent Elan 1 uit Baarn waarvan uit met 4-1 werd gewonnen.

advertentie
advertentie