Webinar ‘Meer grip op nieuws met een feedreader’

22 november 2021 om 11:07 Lokaal Deel je nieuws

Voor veel mensen is internet de nieuwsbron. De hele dag door wordt er nieuwe informatie toegevoegd. Vroeger hadden we een paar kranten, radio en tv-stations. Tegenwoordig zijn de bronnen flink toegenomen. Als u op de hoogte wilt blijven, is het een hele klus om de verschillende websites af te struinen.

Het zou handig zijn als er een plaats is die alle nieuwsbronnen bijhoudt op nieuwe artikelen en veranderingen op websites. Die oplossing is er: een newsreader.

Met behulp van een reader kunt u zichzelf ‘abonneren’. Op deze wijze wordt de hele dag door bijgehouden wat nieuw is op een bepaalde site of een bepaald onderwerp. Al deze gegevens krijgt u in een overzichtelijk scherm te zien. Hoe handig is dat! En u houdt tijd over om het nieuws te lezen. 

Hoe dat allemaal werkt, hoort u tijdens een webinar op maandag 6 december om 10.00 uur.
Het webinar wordt georganiseerd door Seniorweb Scherpenzeel. Aanmelden voor het webinar kan via deze link: https://bibliotheek-scherpenzeel.webinargeek.com/feedreader-meer-grip-op-het-nieuws


Als u op dit tijdstip niet kunt, meld uzelf dan toch aan. U ontvangt dan na afloop van het webinar een link waarmee u het webinar terug kunt kijken.

advertentie
advertentie