Dubbeltoernooi TVS
Dubbeltoernooi TVS gvsetten

Erik van de Wetering en Mark Duinkerke winnaars op Dubbeltoernooi bij T.V.S.

5 juni 2019 om 13:31 Sport/sport Deel je nieuws

 

Op Maandag 3 juni jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. een “Dubbeltoernooi” gehouden dat deel uitmaakt van het Van Braak Accountants toernooicircuit. Naast de eer van de overwinning en de dagprijzen waren er ook nog punten te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Zowel door de Jeugd als door de Senioren werden eerst een aantal rondes gespeeld, om twee gewonnen games, alvorens te komen tot de beslissende finale ronde waarin werd gespeeld volgens het best of five principe (senioren). Na elke speelronde vond er volgens schema een verschuiving plaats waardoor er teams ontstonden in een nieuwe samenstelling.

Bij de jeugd was de opkomst uitstekend want behalve een drietal dat de Avondvierdaagse liep was iedereen verder aanwezig en dat zorgde voor een spannende strijd. In de tweede ronde verloor titelverdediger HarmJan van den Herik aan de zijde van Mart Hek verrassend met 2-1 van Emiel Lagerweij en Mark Hartog. In de beslissende ronde verdedigde Mark Duinkerke de koppositie en door samen met Lagerweij met 2-0 te winnen van het duo van den Herik / Sluijter pakte Duinkerke de toernooiwinst en de gouden medaille. De tweede plaats was voor Mark Hartog met slechts een punt achterstand, hij kreeg de zilveren medaille omgehangen. De bronzen medaille was voor Ruben Spruijt.

Bij de senioren was de opkomst iets lager dan vorig jaar mede doordat er een aantal spelers al van een welverdiende vakantie genoten. Titelverdediger Hans Mark begon in de eerste ronde met een 2-1 nederlaag want aan de zijde van Leen van de Wetering werd er verloren van Erik Valkenburg en Erik van de Wetering. Ook Jan van de Beek leed in de derde ronde zijn eerste nederlaag want samen met Serge Hoek dolf hij met 2-1 het onderspit tegen Mark en Valkenburg. In de finale ronde wonnen Erik van de Wetering en Adriaan Timmer overtuigend met 3-0 van Hoek en Ellard de Voogd hetgeen voor van de Wetering de toernooiwinst betekende. Timmer passeerde met deze zege Hoek en pakte de tweede plaats. Bart van Vugt legde beslag op de derde plaats door samen met Mark met 3-1 te winnen van het duo van de Beek / Erwin Oussoren. Alle winnaars ontvingen een kado bon.

Liefhebbers die ook eens willen kennismaken met de tafeltennissport zijn altijd welkom op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

advertentie
advertentie