Aanval van Set UP
Aanval van Set UP Wim van de Lagemaat

Set Up’69 verliest met 2-3 van Avior

24 november 2019 om 18:20 Volleybal Deel je nieuws

De vrouwen uit Scherpenzeel hebben zaterdag in echt volleybalgevecht met 2-3 verloren van Avior. In een wedstrijd van 2 uur en 15 minuten wisten zij net niet de winst binnen te halen. Hiermee blijven zij op de tiende plek staan in de Derde divisie.

 

Vorig seizoen bleek al dat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd zijn. Thuis werd er toen gewonnen van de lange meiden uit Schalkhaar. Dit seizoen loopt het voor Set Up’69 nog niet allemaal naar wens. Het goede spel is wel aanwezig maar de punten worden nog niet massaal binnengehaald.

 

In het eerste deel van de eerste set was Avior de betere ploeg. Het blok van Set Up stond nog niet perfect waardoor er gaten vielen in het achterveld. Hierdoor liep Set Up achter de feiten aan. De inhaalslag in het tweede deel van de set kwam te laat en Avior pakte hiermee het eerste punt.

 

De Scherpenzelers herpakte zich in het vervolg van de wedstrijd. In een wedstrijd waarin er lange rally’s gespeeld werden was het Set Up’69 die liet zien dat het wel degelijk thuis hoort in de Derde divisie. Ook Set Up’69 beschikt over veel lengte en dit werd dan ook goed benut. Het blok begon beter te lopen en dit kwam het positiespel ten goede. De derde en vierde set bleken ware thrillers met 25-27 en 28-26. Na vier sets was de wedstrijd nog niet beslist. Voor de beslissing moest een vijfde set aan te pas komen.

 

Set Up begon nog wat zwak in de vijfde set maar ze herpakten zich in het tweede deel van de set. Dat de teams aan elkaar gewaagd zijn, bleek ook wel deze set. Dit seizoen zit het in de slotfase van de sets vaak nog niet mee voor Set Up en ook deze set viel het dubbeltje de kant op van Avior. Zij sleepten op 16-18 het matchpoint binnnen.

 

Het vertoonde spel zorgt voor hoop in de aankomende wedstrijden. Het spel was goed en de vechtlust was volop aanwezig. Het kan niet anders dan dat de Scherpenzelers snel zullen stijgen op de ranglijst. Aankomende zaterdag spelen zij weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Voorwaarts om 17.30 uur in de Breehoek.

Aanval van Set Up
Verdediging van Set Up
advertentie
advertentie