T.V.S. 1
T.V.S. 1 shoek

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan de Voorjaarscompetitie

8 januari 2020 om 13:03 Tafeltennis Deel je nieuws

 

Nadat in de achter ons liggende weken verschillende onderlinge toernooien zijn gespeeld gaat nu het serieuzere werk weer beginnen nl. de competitie. De senioren, deze competitie uitkomend met 5 teams, gaan m.i.v. Maandag 27 Januari weer van start. Het 1e team gaat proberen om weer een plaats in de 1e klasse te veroveren en team 2 gaat, na de titel in het najaar, voor handhaving in de 4e klasse. In de duo-competitie is de verwachting dat team 1 in de top van de 3e klasse zal kunnen meespelen, terwijl de in de duo-competitie debuterende teams 2 en 3 resp. in de 4e- en 5e klasse zullen uitkomen. Ook zal er weer een jeugdteam aan de competitie deelnemen zij gaan, na hun goede optreden in het najaar, nu debuteren in de 5e klasse en spelen hun wedstrijden op zaterdag.

De trainingen, en ook de wedstrijden van T.V.S., vinden plaats in “de Breehoek. Heeft u ook zin om een balletje te slaan kom dan eens langs op de maandagavond, u kunt vanaf 20.30 uur terecht (de jeugd begint om 19.00 u.).

T.V.S. 1 bestaat uit de volgende spelers : J.van de Beek, E.Vetkamp en R.Schellingerhout. In de 2e klasse C zijn de tegenstanders : Bijmaat 2, Bunshot 1, H.T.T.C. 3, Barneveld 1 en Leerdam 1.

T.V.S. 2 bestaat uit : N.Wallet, G.Barten, E.v.d.Beek en K.de Koning. Hun tegenstanders in de 4e klasse F zijn Effect 1, H.T.T.C. 7, Gispen 5, Vlug en Vaardig 4 en Leerdam 2.

Drie teams komen uit in de duo-competitie, T.V.S. 1 doet dat in de 3e klasse B en bestaat uit de volgende spelers : E.Valkenburg, S.Hoek en D.Wijsbeek hun tegenstanders zijn atc Almere 2, Traiectum 1, Z.T.T.V. 3, Rega 1 en H.T.T.C. 2

T.V.S. 2 kent de volgende samenstelling : A.Opendorp, E.Oussoren, A.Timmer en M.Opendorp. In de 4e klasse A komt de tegenstand van : Vita 1, Traiectum 2, Bijmaat 4, V.T.V. 5 en T.T.V.N. 3.

T.V.S. 3 bestaat uit de volgende spelers : W.Verwoerd, E.de Voogd, E.v.d.Wetering, L.v.d.Wetering en E.v.d.Beek zij komen in de 5e klasse B uit tegen atc Almere 4, S.V.O. 4, Hilversum 6 en Almere United 2.

Het jeugdteam van T.V.S. gaat ongewijzigd debuteren in de 5e klasse en bestaat uit de volgende spelers : H.J.v.d.Herik, E.Lagerweij en T.v.Viegen. Zij gaan beginnen in de 5e klasse B en spelen tegen ZETA 1, Hilversum 12, S.V.E. 3, T.T.V.N. 3 en Rega 3.

advertentie
advertentie