T.V.S. 1 behaalt kleine overwinning op Barneveld

4 maart 2020 om 13:22 Tafeltennis Deel je nieuws

In de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft moest T.V.S. het thuis opnemen tegen het gepromoveerde Barneveld. Opnieuw moest de thuisclub het in deze wedstrijd doen zonder kopman Jan van de Beek die nog niet terug was van vakantie, hij werd vervangen door Erwin Oussoren die helaas niet tot winst wist kwam. Edwin Vetkamp en Dennis Wijsbeek wonnen beiden hun drie enkelspelen maar in het dubbelspel ging de winst naar de gasten waardoor de einduitslag 6-4 werd in het voordeel van T.V.S.

In de openingspartij won Edwin Vetkamp na een aanvankelijke 2-1 achterstand met 11/4 in de vijfde game van Bastiaan de Haan. Ondanks een verloren eerste game won daarna Dennis Wijsbeek drie games op rij tegen Pieter de Koning en bracht de stand op 2-0. Invaller Erwin Oussoren verloor vervolgens kansloos in drie games van routinier Gert Boon. Het dubbel was een gelijkopgaande wedstrijd waarin uiteindelijk de gasten met 11/7 in de beslissende vijfde game aan het langste eind trokken en de stand dus weer gelijk was, 2-2.

Na de pauze zette Wijsbeek T.V.S. weer op voorsprong door een overwinning in straight sets op de Haan, vervolgens werd deze voorsprong weer vergroot naar twee punten door de overwinning van Vetkamp die in vier games te sterk was voor Boon. Oussoren verloor ook zijn tweede partij maar wist wel een game te pakken van de Koning, doordat Wijsbeek ook in zijn derde partij ongeslagen bleef tegen Boon bleef het verschil op twee punten staan. In de voorlaatste partij zorgde Oussoren bijna voor een verrassing tegen de barneveldse kopman de Haan door een vijfde game af te dwingen na een 2-0 achterstand, maar de Haan herstelde zich hierin op tijd en pakte met 11/5 alsnog de winst. In de slotpartij bracht Vetkamp de 6-4 eindstand op het score bord door met 12/10, 11/8 en 13/11 te winnen van de Koning.

In de zesde competitie ronde staat er een uitwedstrijd op het programma, in Huizen is dan Bijmaat de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Vrijdag 13 Maart, de eerste ontmoeting eindigde in een 6-4 overwinning voor Bijmaat.

advertentie
advertentie