De haring belooft weer vol van smaak te zijn!
De haring belooft weer vol van smaak te zijn! Willem van Leuveren

Volgende week is het zo ver! De Haringparty van de Lions

5 juni 2019 om 20:38 Nieuws Deel je nieuws

De tijd tikt door! Volgende week, donderdag 13 juni, vindt de vierde editie van ’de Lions Haringparty’ plaats. Wij hopen dat u al een plekje heeft vrijgehouden in de agenda en zo niet, is er nog voldoende tijd uw programma wat aan te passen. Want dit mooie netwerkevent mag u beslist niet missen! Het event vindt plaats in Schimmel Brasserie 1885 en het programma biedt voldoende ruimte om te genieten van de nieuwe haring én te netwerken. Volgens visspecialist Hameeteman belooft het een mooi haringjaar te worden! 

De opbrengst van de Haringparty is bestemd voor hockeyclub MHC ‘De Holestick’ uit Scherpenzeel, die het bedrag zal gaan gebruiken voor een verduurzaming van de kantine, zoals de isolatie van de achtergevel, het plaatsen van dubbel glas, het installeren van LED-verlichting en het vergroenen van de afvalstromen.

U kunt nog kaarten reserveren!

De toegangsbewijzen kosten € 12,50 en geven recht op de entree voor één persoon en twee haringsetjes (drankje met een haring). 

Tijdens de haringparty vindt een veiling plaats. Via een Amerikaanse veiling zullen een vaatje ’Hollandse Nieuwe’ en enige andere ‘kavels’ aan de man worden gebracht door de ervaren en kleurrijke veilingmeester Nielsson Kooijman. De veilingmeester is enthousiast: 

”Het was vorig jaar een bloedstollende ontknoping. De veiling van het vaatje haring bracht biedingen tot grote hoogte. We hebben collectief een waanzinnig bedrag bijeen gebracht voor het goede doel”.

Wij hopen dat u deze editie van ’de Lions Haringparty’ mede tot een succes wilt maken. Dus haast u naar één van de voorverkoopadressen, bestel uw kaarten via onze website (www.lions.nl/scherpenzeel-woudenberg) of koop deze aan de zaal. Maar dan loopt u wel het risico dat we uitverkocht zijn!

Hartelijke groet, Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude

Vorig jaar kon een mooie opbrengst worden genoteerd.
De winnaar van het vaatje in 2018
Veilingmeester Nielsson Kooijman in z'n element
advertentie
advertentie