op 15 en 25 mei

1 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

Voor het tiende jaar op rij organiseert zuivelproducent Campina de 'Open Boerderijdagen'. 53 melkveehouders in heel Nederland, waaronder vijf in de provincie Utrecht, stellen tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 15 mei of op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei, hun boerderij open voor publiek. Een leuk uitje voor het hele gezin, waarbij je een kijkje kunt nemen achter de schermen van de boerderij. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Deelnemende boerderijen zijn op één van de dagen open tussen 10.00 en 16.00 uur, toegang is gratis.

Boerenleven 'proeven'

Tijdens deze tiende editie van de Campina Open Boerderijdagen laten de boeren de bezoekers het boerenleven 'proeven' en vertellen ze waar melk vandaan komt. Op de deelnemende boerderijen worden daarnaast tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op een boerenstormbaan of het melkbus-heffen en krijgen de bezoekers een rondleiding over de boerderij.

Meet & Greet Epke Zonderland

Epke Zonderland en Campina zetten zich dit jaar samen in om sportend Nederland in het zonnetje te zetten. Daarom kunnen tien jonge fans een meet en greet winnen met Epke tijdens de Open Boerderijdagen. Zij krijgen de kans om de sportheld tijdens een boerenlunch het hemd van het lijf te vragen. Om kans te maken op een plekje aan tafel, ga je naar www.facebook.com/campina. De winactie loopt t/m 5 mei 2015.

advertentie
advertentie