Startersdag 1 oktober Veenendaal

23 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Op 1 oktober 2015 organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de gemeenten Veenendaal en Rhenen, Rabobank Vallei & Rijn, UWV en Vallei Business Magazine het eerste startersevent in de regio FoodValley. Oriënterende starters, starters en jonge ondernemers kunnen tijdens het event in het gemeentehuis in Veenendaal in contact komen met bedrijven, instanties en overheden uit verschillende branches en sectoren die een starter verder op weg kunnen helpen.

Waarom een startersdag? Loop je met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen? Ben je al bezig met het maken van een businessplan, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan? Heb je jezelf al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Ben je al enkele jaren zelfstandig, maar ontwikkelt je bedrijf zich niet snel genoeg? Indien je één van deze vragen met 'Ja' kunt beantwoorden is het zinvol om deel te nemen aan een Startersdag.

Programma

Na de officiële opening door Marco Verloop, wethouder economie van de gemeente Veenendaal en wethouder Jan Kleijn van de gemeente Rhenen, start een drietal sessies: presentaties, seminars en workshops. Denk aan een workshop hoe je financieel een vliegende start maakt. Een stijlworkshop voor een goed eerste indruk. Een seminar over alle juridische aspecten. Een workshop over de waarde van een merk of een workshop over jouw logo, huisstijl of website. Er zijn ook plenaire sprekers, zoals een succesvolle startende ondernemer en een mini masterclass netwerken van een citymarketeer. De voorzitter van de avond is Marc Volleman van De Twaalfde Man Marketing en Communicatie.

Naast deze themasessies is er een Startersmarkt, waar naast de gemeenten Veenendaal en Rhenen, Rabobank Vallei & Rijn, UWV en Vallei Business magazine ook kennispartners in bijvoorbeeld (online) marketing en reclame, klantmanagement, financieel advies, bedrijfsbegeleiding en de ICT-sector aanwezig zijn om u te informeren of om vragen te beantwoorden. En uiteraard is er ruimschoots de gelegenheid om je eigen netwerk uit te breiden.

De startersdag regio FoodValley is op donderdag 1 oktober. Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom voor een broodjesbuffet en een bezoek aan de Startersmarkt, het officiële programma start om 19.00 uur. Deelnemen aan een Startersdag is geheel gratis, inclusief broodbuffet en consumpties.

Aanmelden kan via www.startersdagen.com/foodvalley.

advertentie
advertentie