Workshop Schilderen met Wil Lof

16 november 2015 om 00:00 Activiteiten

Utrechtse Heuvelrug, 16 november - Aan het eind van deze maand organiseert beeldend kunstenares Wil Lof uit Leersum een ééndaagse schilderworkshop. Deze - op verzoek van een aantal deelnemers ingelaste - laatste workshop wordt op zaterdag 28 november gehouden in het atelier van het kunstenaarscollectief (KCS) te Scherpenzeel, en staat open voor nog enkele deelnemers.

Eéndaagse workshops

Vanwege het arbeidsintensieve karakter van de schildertechniek die Wil toepast, ligt de nadruk op de techniek en stijl waarin ze werkt. Tijdens de workshop ziet u hoe Wil met acrylverf werkt.

Zij zal laten zien hoe een compositie ontstaat en wordt uitgewerkt: met kwast, spons, paletmes of zelfs met de vingers. Natuurlijk gaan de deelnemers ook zelf aan de slag met kant-en-klaar door Wil voorbewerkt doek (opgespannen, geprepareerd, voorzien van reliëf en grondschildering).

Het is Wil's bedoeling dat de deelnemers aan het eind van de dag met een eigen creatie naar huis gaan. De workshop is zowel geschikt voor beginnende schilders, als voor gevorderden die eens willen kennismaken met een andere stijl of techniek, namelijk met Wil's manier van abstraheren en werking met transparante kleurstellingen.

Voor deelname aan de workshop van zaterdag 28 november zijn nog drie plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden!

Inschrijven

Meer informatie en een aanmeldformulier over workshops treft u aan op de website www.4Lof-Art.nl/workshops. Natuurlijk kunt u ook eerst even kennismaken met de kunstenares in haar Galerie 4Lof-Art aan de Prins Bernhardlaan 1 te Leersum, tel.nr.: 0343-457929

advertentie
advertentie