Optredens van DJ Franky B en Randell

28 december 2015 om 00:00 Activiteiten

Partycentrum De Veluwehal organiseert opnieuw een alcoholvrij nieuwjaarsfeest voor jongeren van 15-17 jaar die vanwege de alcoholregels in andere horecagelegenheden worden geweerd. Tijdens het nieuwjaarsfeest op 1 januari 2016 treden onder anderen DJ Franky B en Randell op.

Het alcoholvrije nieuwjaarsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Barneveld en het regionale alcoholmatigingsproject FrisValley. Ook de gemeenten Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel hebben aangegeven graag te willen participeren. Voor jongeren uit deze gemeenten wordt gratis busvervoer aangeboden.

et nieuwjaarsfeest in de Veluwehal in Barneveld vindt plaats op 1 januari 2016 van 01.00 tot 05.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij De Veluwehal en kosten € 10,-. Aan de deur kosten de tickets € 15,-. Kaarten zijn ook te reserveren via 0342-417623 of info@partycentrumveluwehal.nl.

Tijdens het nieuwjaarsfeest zijn er optredens van Randell en DJ Franky B:

Randell is een lokale dj die al jaren op feesten en partijen draait. Hij past zijn stijl aan het publiek aan en geldt als een van de meets gelouterde Dj's van Barneveld.

DJ Franky B is bekend van het Cooldown Café in Amsterdam als dj, maar sinds enkele jaren is hij vooral een van de gezichten van de groep 'Cooldown'.

Opstapplaatsen

Jongeren uit Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel kunnen gebruik maken van gratis busvervoer naar Barneveld:

- Vertrek uit Wageningen om 00.30 uur vanaf het busstation aan de Stadsbrink;

- Vertrek uit Renswoude om 00.30 uur vanaf de parkeerplaats van De Hokhorst;

- Vertrek uit Scherpenzeel om 00.40 uur vanaf Kulturhus De Breehoek;

- Retour naar Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel om 05.00 uur.

Over FrisValley

FrisValley is het alcoholmatigingsproject in Regio FoodValley. Onder het motto "Nog geen 18? Dan geen alcohol!" wijst FrisValley jongeren op de gevaren van te vroeg, te veel en te vaak alcoholgebruik. FrisValley richt zich daarbij vooral op het netwerk rond de jongeren: ouders, scholen, sportclubs, horeca en supermarkten. Deelnemende gemeenten zijn Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Gelderland.

advertentie
advertentie