De Voetbalschool gaat weer verder!

4 maart 2016 om 00:00 Activiteiten

Sinds dit seizoen verzorgt De Voetbalschool ook wekelijkse techniektrainingen in Scherpenzeel, op de velden van Valleivogels. Sinds 2007 geeft De Voetbalschool, op verschillende plaatsen in Nederland en België extra techniektraining aan kinderen van alle niveaus. In 2013 is dit concept ook neergestreken in Amersfoort, bij drie verschillende clubs. En vanaf dit seizoen ook in Scherpenzeel.

Het doel van De Voetbalschool is spelers technisch beter maken, in combinatie met veel plezier. De techniektrainingen in Scherpenzeel staan onder leiding van professionele en gecertificeerde trainers, er wordt bij De Voetbalschool getraind volgens de Total Soccer Method. Tijdens deze trainingen richten de trainers zich voornamelijk op het individu.

De eerste 10 trainingen in Scherpenzeel hebben 36 kinderen wekelijks enthousiast getraind bij De Voetbalschool en zich technisch goed ontwikkeld! Vanaf 11 maart 2016 staat er alweer een nieuwe sessie, van 10 trainingen op het programma. Wil je hieraan meedoen dan kan dit. Meer informatie is te vinden via de website:

http://devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen/scherpenzeel/register

De trainingen van De Voetbalschool zijn toegankelijk voor kinderen van 5 t/m 18 jaar, of je nu lid bent van een voetbalclub of niet.

advertentie
advertentie