Verenigingen starten nieuw seizoen

Activiteiten

SCHERPENZEEL De zomer is zo goed als voorbij, dus de verenigingen beginnen aan het nieuwe seizoen.

[1-2 SPORT] Ook dit jaar organiseert 1-2 Sport de activiteit GymPlus. Elke vrijdag komt een fanatieke groep 55-plussers samen om flink in beweging te komen. Bij mooi weer gaan ze naar buiten.

[BADGE] Op 31 augustus start Badge met hun wekelijkse woensdagtraining. Ook nieuwe leden zijn welkom op de training.

[DOTO] Twee nieuwe disciplines worden dit seioen aangeboden door Doto. Bij de 15+ springgroep wordt de jonge groep sporters die stopt rond hun 15e een leuk alternatief gegeven om toch door te gaan. Bij Jongensgym wordt d.m.v. veel afwisseling in toestellen een uitdagende les neergezet.

[KEISKI] Op 17 september start De Keiski met de Nordic Walking groep, drie dagen later start SneeuwFit. Nordic Walking komt neer op wandelen met speciale stokken. De Keiski-groep wandelt op zaterdagmorgen. Bij SneeuwFit zijn oefeningen opgenomen die de bewegingen van het skiën, snowboarden en langlaufen nabootsen.

[KREK] Dit seizoen verzorgt Krek onder meer twee cursussen: bodyshape en yoga. Bodyshape is een les op muziek waarin vooral aandacht geschonken wordt aan spierversterkende oefeningen. Yoga is geschikt voor jong en oud, prestatieloos en werkt vitaliserend. Bodyshape is op woensdag, yoga op dinsdag.

[JEUGDTONEEL]  Als het je leuk lijkt om toneel te (leren) spelen en je bent tussen de 8 en 12 jaar kan je meedoen aan Het Scherpenzeels Jeugdtoneel. Het jeugdtoneel oefent iedere woensdag en begint op 31 augustus. Opgeven kan bij Arda Valkenburg: 06-1265 0202.

[ZAALVOETBAL] Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel is succesvol begonnen: nieuwe sponsorcontracten zijn gesloten en de nieuwe website is online. Ook is een zaalvoetbalcompetitie voor jeugd tot 16 jaar gerealiseerd. De stichting is nog op zoek naar mensen die het team van bestuur en scheidsrechters willen komen helpen in het organiseren van het zaalvoetbal.

[T.V.S.] De wekelijkse training op maandag is 22 augustus begonnen. In de nieuwe competitie zullen dit najaar zeven teams uitkomen. De competitie gaat van start op 12 september, het openingstoernooi was op 29 augustus.

Kijk voor het uitgebreide nieuwsbericht en meer informatie op de site www.debreehoek.nl.

advertentie