Coco kan het, als ze durft

29 dec, 08:01 Activiteiten Nationale Voorleesdagen
Afbeelding

SCHERPENZEEL Medewerkers van de bibliotheek in Scherpenzeel gaan tijdens de Nationale Voorleesdagen, van woensdag 20 tot en met zaterdag 30 januari, bij de scholen en de kinderopvang voorlezen uit het prentenboek van het jaar, ‘Coco kan het!’. In het verhaal gaat het jonge vogeltje Coco voor het eerst vliegen. Tenminste, als ze dat durft. 

Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Kinderen tussen 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen (zolang de voorraad strekt ) een leuk cadeau: een vingerpopje van Coco uit het prentenboek ‘Coco kan het!’. Een bibliotheekpas is gratis voor kinderen tot 18 jaar. 

De bibliotheek ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen ná deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.