Buurtsportcoach: ‘Wie weet wat ik nog ga organiseren’

16 sep, 06:58 Activiteiten Janneke Hek
Afbeelding

SCHERPENZEEL Het team van JOS Scherpenzeel heeft een nieuwe aanwinst in de persoon van Kevin van der Meer. Deze 27-jarige Arnhemmer is er vanaf 1 september actief als buurtsportcoach. ,,Ik bruis van de energie”, zegt hij.

Hij heeft ervaring op het gebied van buurtsport organiseren in andere gemeentes. ,,Het mooiste vind ik wanneer kinderen zeggen: ja, ik zit op een sport, op buurtsport. Juist ook voor kinderen voor wie het lastig of minder goe mogelijk is om bij reguliere sportverenigingen aan te sluiten, is buurtsport belangrijk.”

SPELENKAR In zijn functie als buurtcoach zal Van der Meer ook Spelenkar organiseren. Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur zijn kinderen in de basisschoolleeftijd welkom voor sport en ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.