‘Set Up ‘69 is al meer dan vijftig jaar een vaste waarde’

26 jan 2022, 15:20 Activiteiten
Set Up,69
De Breehoek is de 'thuishaven' van Set Up '69. ,,Daar gebeurt het allemaal.''
De Breehoek is de 'thuishaven' van Set Up '69. ,,Daar gebeurt het allemaal.''

SCHERPENZEEL Volleybalvereniging Set Up’69 is een vaste gebruiker van de Breehoek en bestaat, zoals de naam zegt, al 53 jaar. 

Met zo’n tweehonderd leden wordt wekelijks getraind en op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld voor de Nevobo-competitie en voor de Scherpenzeelse Volleybalcompetitie SVC. Mede-oprichter en vrijwilliger van het eerste uur is Henk van der Hoeff, 76 jaar, tot vorig jaar nog een actief volleyballer en vijftig jaar organisator van de SVC geweest. 

Wanneer en waarom bij jij bij de club gekomen?

Vanaf de oprichting ben ik bij de club betrokken. Ik heb in de loop der jaren verschillende functies gehad, onder meer voorzitter en secretaris. Het spelletje volleybal trok mij erg aan. Toen de Eierhal werd omgebouwd tot spe..

Afbeelding

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.