Drie dagen feest in Renswoude

21 apr, 06:45 Activiteiten Adriaan Hosang
De aubade, nu met milieuvriendelijke ballonnen.
De aubade, nu met milieuvriendelijke ballonnen.

RENSWOUDE Koningsdag wordt dit jaar in Renswoude weer groots gevierd. Niet alleen op 27 april, de verjaardag van Koning Willem Alexander, maar op drie dagen. Het wordt een groots Oranjefestival met een mix aan activiteiten, voor elk wat wils en voor alle leeftijden.

Koningsdag start woensdag 27 april om 10.00 uur met een Aubade van muziekvereniging Ons Genoegen bij Kasteel Renswoude, die door burgemeester Petra Doornenbal en kinderburgemeester Jelte Bouman zal worden geopend. Daarna zullen milieuvriendelijke ballonnen worden oplaten ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. 

Woensdag 27 april: Cross en live muziek.

In grote lijnen is het Koningsdag-concept van Renswoude gelijk gebleven aan voorgaande jaren. De Dorpslunch, het Kidsdorp en het Horecaplein zijn er weer en er gaat weer gecrost worden. Deelnemers kunnen zich inschrijven op de website voor de kidsklasse, de brommerklasse of de Crazy Cross. 

Op het feestterrein gaat de dorpslunch om 11.30 uur van start.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.