Wandeling Grebbelinie

29 apr, 10:29 Activiteiten W.F.Vos
Flora en fauna op liniedijk
Flora en fauna op liniedijk

SCHERPENZEEL Langs een deel van de Grebbelinie vindt op dinsdag 3 mei een avondwandeling plaats (met begeleiding van een gids). Deze avondwandelingen worden georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Grebbelinie in het vizier en vinden plaats op iedere eerste dinsdag van de maanden april tot en met oktober.

Iedere wandeling kent een eigen thema. Het thema voor de maand mei is: De strijd in en om Scherpenzeel en de Bevrijding.

De start locatie is bij het Educatief Centrum Grebbelinie Woudenberg / Scherpenzeel, Brinkkanterweg 23A. Woudenberg. Vertrek 19.00 uur. Kosten voor deelname € 4. Gratis parkeren. Sinds 1 april  is het ook weer mogelijk om het Museum / Educatief Centrum te bezoeken. Van dinsdag tot en met zaterdag is de e..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.