Feestmarkt: mooie aanbiedingen en veel gezelligheid

21 mei, 09:51 Activiteiten Kim Rebergen
Scherpenzeel hangt vol met posters van de Feestmarkt.
Scherpenzeel hangt vol met posters van de Feestmarkt.

Woensdag 25 mei aanstaande is het zover, dan vult de Dorpsstraat zich tussen 15.00 en 21.00 uur met meer dan honderd marktkramen. Traditiegetrouw organiseren gemeente Scherpenzeel, VVV Scherpenzeel en de Ondernemersvereniging Scherpenzeel op de laatste woensdag van deze maand de jaarlijkse Feestmarkt in het centrum van het dorp. ,,Het is belangrijk om één keer per jaar op deze manier gezellig samen te komen.”

Dat laatste zegt Bianca Verbree, evenementmanager bij Kroko’s Evenementen. Zij organiseert de Scherpenzeelse Feestmarkt al zo’n tien jaar in opdracht van de Ondernemersvereniging. Gezellig samenkomen is volgens haar niet het enige waar de jaarlijkse braderie goed voor is. ,,Het geeft ondernemers uit Scherpenzeel en van buitenaf de ka..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.