‘Niet iedereen is tevreden met één kopje soep’

24 mei, 06:38 Activiteiten Adriaan Hosang
Samen Soepen in de bibliotheek aan de Van Reedeweg.
Samen Soepen in de bibliotheek aan de Van Reedeweg.

RENSWOUDE Wat is ‘Samen Soepen?’, zullen sommigen zich misschien afvragen. Het gaat om een activiteit van Stichting Welzijn en Ondersteuning Scherpenzeel Renswoude (SWO-sr), waarbij je samen soep eet in de bibliotheek aan de Van Reedeweg in Renswoude.

Een activiteit die eens per maand, op de tweede dinsdag, gehouden wordt voor belangstellenden. En, inderdaad, het hoofdgerecht is soep.

SOEPKOM EN LEPEL Daarnaast zorgen de vrouwen die dit evenement organiseren voor stokbrood. Voor de kosten hoeven de deelnemers het zeker niet te laten, want je betaalt niet meer dan € 1. De organisatoren willen wel graag dan je je hiervoor vooraf even aanmeldt, zodat ze weten op hoeveel gasten voor Samen Soepen ze kunnen rekenen. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.