‘Actiedag Het Knipperlicht levert recordopbrengst op

23 mei, 14:28 Activiteiten Jeugdvereniging Het Knipperlicht
Van links naar rechts: Veronie Vonk, Ashley van Ginkel en Tineke de Vries voordat ze worden het opgesloten.
Van links naar rechts: Veronie Vonk, Ashley van Ginkel en Tineke de Vries voordat ze worden het opgesloten.

SCHERPENZEEL Het is nog niet eens de eindstand, maar inmiddels is wel duidelijk dat actiedag van Jeugdvereniging Het Knipperlicht zaterdag in ieder geval € 5.200 heeft opgebracht. ,,Het is het hoogste bedrag van alle acties die we in de archieven van de afgelopen tien jaar konden vinden’’, zegt Joran van Ginkel namens de vereniging. ,,Het is zeer waarschijnlijk het hoogste bedrag ooit.’’ Aan het ontbijt deden vijfenvijftig mensen mee, bij de bingo waren het er vijftien. En het autowassen werd zo druk bezocht dat er na 16.00 uur overgewerkt moest worden om het af te krijgen.
De grote publiekstrekker was dit jaar echter dat drie leden van de jeugdvereniging - Veronie Vonk, Tineke de Vries en Ashley van Ginkel - zich voor een goed do..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.