Gezellig drukke Feestmarkt

26 mei, 10:21 Activiteiten André van der Velde
Afbeelding

[SCHERPENZEEL} De Feestmarkt van Scherpenzeel was op de vertrouwde laatste woensdag van mei weer ouderwets druk. De gezellige braderie met diverse kramen en activiteiten voor kinderen, begon om 15.00 uur en duurde tot 21.00 uur. Tal van organisaties presenteerden zich: van Duurzaam Scherpenzeel, Oud Scherpenzeel, de imkervereniging, en de EHBO-vereniging. Ook de Scherpenzeelse winkeliers presenteerden zich van de bakkers die allerlei lekkers aanboden, de speciaalzaken, de kledingwinkels tot Vakfotografie Westerduin. 

De Scherpenzeelse Krant stond ook op de Feestmarkt. Meer dan vijfhonderd bezoekers vulden de kennisquiz in. De winnaar van een ballonvaart wordt binnenkort bekend gemaakt 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.