Cheque voor goede doel La Vuelta

15 september 2022 om 09:03 Activiteiten Kim Rebergen
Piet Ritmeester, Meeuwis Vaarkamp en Maike Giel overhandigen een cheque aan Edith Verhoeven.
Piet Ritmeester, Meeuwis Vaarkamp en Maike Giel overhandigen een cheque aan Edith Verhoeven.

SCHERPENZEEL Gemeente Scherpenzeel, Piet’s Broodjes en Auto Service Centrum Scherpenzeel overhandigden afgelopen week gezamenlijk een cheque ter waarde van 750 euro aan Edith Verhoeven van Fonds Gehandicaptensport. Deze donatie heeft alles te maken met ‘La Vuelta’, die zaterdag 20 augustus door Scherpenzeel kwam. Na een succesvolle middag met veel bezoekers bij de Renaultgarage met hapjes, drankjes en muziek, vonden de Scherpenzeelse ondernemers en de Gemeente Scherpenzeel het belangrijk om iets terug te doen voor de Spaanse wielerwedstrijd. 

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda. De drie Scherpenzeelse partijen wilden hier graag hun steentje aan bijdragen. ,,Sporten zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Zeker als je ziet hoeveel plezier sport in de vorm van de Vuelta heeft gebracht voor zowel de renners als de toeschouwers”, zegt Maike Giel, Junior B..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.