PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Scherpenzeel

Koning en koningin bezoeken Scherpenzeel: ‘Ons werk binnenkort bekend in hoogste kringen’

Activiteiten
Foto: Gemeente Scherpenzeel
21 jul 2023, 08:49
De twaalf vrijwilligers vanuit de vier verenigingen. Van links naar rechts: Rien Bakker, Ton Doornebal en
Corrie Becker (zwembad ’t Willaer), Elly van de Grift en Anneke Harthoorn (Platteland Anders), Henrie
Pastoor, Willie van de Kleut en Jacob van Vliet (IDH Schuldhulp) en Jochem en Evita Goudriaan (De
Gebarenboerderij). PlattelandAnders kiest ervoor om twee basisschoolleerlingen mee te nemen, hun namen zijn nog niet bekend.
De twaalf vrijwilligers vanuit de vier verenigingen. Van links naar rechts: Rien Bakker, Ton Doornebal en Corrie Becker (zwembad ’t Willaer), Elly van de Grift en Anneke Harthoorn (Platteland Anders), Henrie Pastoor, Willie van de Kleut en Jacob van Vliet (IDH Schuldhulp) en Jochem en Evita Goudriaan (De Gebarenboerderij). PlattelandAnders kiest ervoor om twee basisschoolleerlingen mee te nemen, hun namen zijn nog niet bekend.
SCHERPENZEEL

,,We voelen ons vereerd dat we ons verhaal mogen vertellen aan de koning en de koningin’’, zeggen Elly van de Grift en Anneke Harthoorn van Platteland Anders. ,,Het werk van Platteland Anders is al vele jaren bekend in Scherpenzeel en wijde omgevingen binnenkort dus ook in de hoogste kringen.’’

Samen met Zwembad ‘t Willaer, IDH Schuldhulp en De Gebarenboerderij is Platteland Anders gekozen om zijne majesteit koning Willem Alexander en hare majesteit Koningin Máxima donderdag 31 augustus rond het middaguur in een halfuur bij te praten over ‘de kracht van vrijwilligers en verbinding’, het thema van het koninklijke bezoek aan Scherpenzeel.

TA..

advertentie