Petje af

12 jan, 09:30 COLUMN Column Valleivogels
Remon Liefting
Remon Liefting

SCHERPENZEEL Vreugde en teleurstellingen komen in het voetbal, maar uiteraard overal, veelvuldig voor. Nu het voetbalseizoen voor de amateurs door de coronamaatregelen weer stilligt, wil ik nog even stilstaan bij de in mijn ogen bijzondere gebeurtenissen rond onze topspelers in of uit Scherpenzeel van het afgelopen jaar.

Remon Liefting nam afgelopen seizoen in redelijke stilte,  jarenlang als aanvoerder, afscheid als speler bij het eerste van Valleivogels. Vanaf de f-jeugd bijna alle jeugdelftallen doorlopen, tussendoor nog even een uitstapje als touwtrekker en wereldkampioen geworden, daarna ruim tien seizoenen zijn kunsten vertoond in het eerste. Klasse. Regisseur in het veld en ook zelf zijn moment gekozen om te stoppen en in een lager elftal te gaan voetballen. Petje af.

Jouke van Elst een ras echte blauwwitter die in alle klassen van het amateurvoetbal gespeeld heeft met Scherpenzeel. Jouke liep in januari 2019 een ernstige blessure op in de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld. Gevreesd werd voor het einde van zijn carrière in het eerste team van Scherp..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.