‘t is weer voorbij die mooie zomer

30 september 2022 om 11:41 COLUMN Column Gemeente Scherpenzeel
Afbeelding

SCHERPENZEEL Herkent u dat, nog even uitstellen voordat je de verwarming weer aanzet? Ik geef toe dat de hele discussie over gasverbruik, solidariteit aan Oekraïne en de gasprijs mij de hoop gaven dat de zomer nog even zou aanhouden. De verwarming staat uit in ons huis. Vanuit optimisme ging ik nog even hardlopen in een t-shirtje. Maar helaas kwam ik verkleumd thuis. En dus toch maar warm douchen, maar wel maximaal 5 minuten, net genoeg om weer warm te worden. 

We hebben voor de zonliefhebbers een prachtige zomer achter de rug. Maar de boeren en de schippers zullen blij zijn dat er weer vocht in de grond en de rivieren valt. Het lijkt weer razendsnel donkerder te worden, want als ik ‘s morgens vroeg naar Scherpenzeel rijd, is de zon nog niet op en ’s avonds al weer weg als ik op huis aan ga. En overdag..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.