Verbeek Reclame uit Renswoude wint prijs met gevelreclame

7 nov, 20:10 Economie Sign+ Award 2020
Afbeelding

RENSWOUDE/BARNEVELD Verbeek Reclame uit Renswoude heeft met de gevelreclame van Bosch Beton in Barneveld de Sign+ Award 2020 gewonnen in de categorie ‘Outdoor signage’. 

De winnaars van in totaal vijf categorieën werden vrijdag bekendgemaakt tijdens een online-event vanuit de Industrial Studios in Arnhem. Bosch Beton, producent van betonnen keerwanden, is sinds midden 2019 gevestigd in een nieuw complex op bedrijventerrein Harselaar-Driehoek langs de snelweg A1.

STERK ,,Gevelreclame zoals het bedoeld is. Sterk in ontwerp en uitvoering. Maakt duidelijk een statement en straalt perfectie uit’’, luidt het jurycommentaar. ,,Ook de lastige kleur blauw in de lichtreclame is mooi geworden. Goed voorbeeld van kwaliteit en zorgvuldigheid. Creatief gebruik van keerwanden voor welkomstbord en bewegwijzering zorgt voor verbinding met het product dat Bosch Beton maakt.’’ 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.