Drie vrouwen delen in bibliotheek wat ze doen

17 nov 2021, 06:15 Kunst
Adriaan Hosang
Verduijn, Van Houten en Van de Berk met één van hun kunstwerken.
Verduijn, Van Houten en Van de Berk met één van hun kunstwerken.

RENSWOUDE Het is nog niet eerder voorgekomen dat drie vrouwen - Nel Versteegt, Joalien van den Houten en Arja Verduijn - tegelijk hun schilderijen exposeerden in de bibliotheek.

Terwijl ze druk bezig zijn hun schilderijen te schikken en combineren valt meteen het schilderij met de klaprozen op maar ook dat met de zwaan, de vlinder, de landschappen of het huiskamertafereel met een stoel en tafeltje en daarop en lampje en een schaal. Maar ook die met de geopende kastanje en de meidoorn die op kleur komt, springen in het oog.

DELEN WAT JE DOET Arja Verduijn legt uit dat ze al enige tijd met deze groep exposeren. Dat bevalt goed. We kennen er elkaar al geruime tijd. De drie vrouwen willen met plezier hun kunst ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.