‘We zagen het echt niet aankomen’

5 mei, 06:45 Kunst Eva Halsema
Eva (rechts) en Arden (links) treden samen op
Eva (rechts) en Arden (links) treden samen op

Renswoudse Eva maakt indruk op Kunstbende

RENSWOUDE De zestienjarige Eva Halsema uit Renswoude behaalde onlangs samen met haar vriendin Arden Harrijvan de tweede prijs in de voorrondes van Kunstbende Utrecht 2022. Ze deed mee in de categorie theater en voerde haar zelfgeschreven stuk ‘Verbinding verbroken’ op. ,,We zagen de tweede plek echt niet aankomen en gilden van blijdschap”, lacht ze.

Kunstbende is een platform waar jonge creatieveling elkaar kunnen ontmoeten. Ze organiseert een wedstrijd om jongeren in verschillende categorieën kans te geven op de beoordeling van een professionele jury. De Renswoudse Eva heeft passie voor acteren en zit al sinds haar derde op toneelles. Ze kwam in aanraking met Kunstbende via het Chr..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.