‘Laat gedenkmonumenten binnenkomen’

16 mei, 16:25 Kunst Adriaan Hosang
Burgemeester Petra Doornenbal richt zich tot de aanwezigen.
Burgemeester Petra Doornenbal richt zich tot de aanwezigen.

RENSWOUDE Piet van Slooten en Biek van Galen (beiden kunstenaars) spraken eind 2020 samen over een nieuwe beeldenroute in de natuur bij Fort aan de Buursteeg. 

Op dat moment was Joyce Willemse, oud stadsdichter en kunstenaar, voornemens om aan de andere kant van Veenendaal richting Rhenen, een beeldenroute te organiseren. Toen de twee heren haar bij het bestuur vroegen, sloot ze zich enthousiast aan en richtten ze met z’n drieën de stichting Landoog op.

MILITAIREN Voorzitter Pieter van Slooten verwelkomde zaterdagochtend in het bijzonder de spelers en speelsters van Theatergroep MOMO, die speciaal hiervoor een voorstelling hadden ingestudeerd. Even later konden de aanwezigen genieten van ‘Commando MOMO’, wa..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.