‘Bij maken van een aquarel zie je snel resultaat’

29 november 2022 om 14:15 Kunst Adriaan Hosang
Afbeelding

RENSWOUDE In de bibliotheek in Renswoude exposeert Marjan Jansen-van Meijeren uit Renswoude haar aquarellen. Marjan is grotendeels autodidact en heeft in het verleden diverse cursussen gevolgd bij onder anderen Rob de Vries in Renswoude en Ad Hogendijk in Scherpenzeel. In haar jeugd heeft ze ook diverse schriftelijke tekenlessen gevolgd. Marjan: ,,De passie voor tekenen en schilderen is er al mijn hele leven”. 

Haar voorkeur voor aquarel heeft zij steeds meer uitgebouwd. De onderwerpen zijn veelzijdig. Inspiratie haalt zij uit de natuur. Maar ook het aquarelleren van huizen, molens, een kerktoren, schepen, een waterval in IJsland een geit of Vlaamse gaai en ploegende boeren met drie paarden voor de ploeg hebben haar interesse. In opdracht heeft zij de ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.