Snertwandeling
Snertwandeling Annemien

Snertwandeling

25 januari 2024 om 12:09 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 10 februari 2024 is de 2de jaarlijkse Snertwandeling van 5, 10 of 15 km. Opbrengst is ten bate van de Stichting Vrienden van De Kleine Weide voor een PLUS op de zorg. De Kleine Weide biedt dagbesteding aan volwassenen met een hulpvraag.

Er zijn drie wandelingen uitgezet. Je kan kiezen uit 5, 10 of 15 km. De route start vanaf Recreatie- en zorgboerderij De Kleine Weide, Biesbosserweg 19 te Renswoude. De route gaat over Grebbelinie paden, door het kampenlandschap van de Gelderse Vallei, langs mooie weidse uitzichten en wellicht langs de koeien. Helaas is het daardoor niet toegankelijk voor rolstoelen en rollators.

Je kan starten vanaf De Kleine Weide tussen 10.00 en 13.00 uur. Vooraf of na de wandeling kunt u genieten van een heerlijke zelfgemaakte grote kom snert (erwtensoep) met stokbrood.

Wandeling incl. snert en stokbrood:

Volwassenen € 10,00 p.p.

Donateurs van de Stichting € 8,50

Kinderen € 5,00

Gezinsprijs € 30,00 (ongeacht aantal kinderen)

Op De Kleine Weide kunt u diverse andere versnaperingen kopen zoals koffie, thee, glühwein, fris, koek en snoep. Dit komt allemaal ten behoeve van Stichting Vrienden van De Kleine Weide.

Bij de start- en finish locatie zal ook WandelsportWereld uit Scherpenzeel aanwezig zijn met een stand. Bij deze winkel voor wandelaars kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden. U kunt voorafgaand of na uw wandeling kennismaken met de nieuwe wandelschoenen van het merk Sprayway Footwear. En speciaal voor deze wandeltocht doen ze voor ieder verkocht paar schoenen een donatie aan de stichting Vrienden van De Kleine Weide.  

I.v.m. de inkoop voor de snert, graag opgeven via de website www.dekleineweide.nl/snertwandeling of bellen naar 06-339 338 95. Je kan opgeven t/m donderdag 8 februari 2024

Wij hopen op een gezellige wandeling. Past u de schoenen, laarzen en kleding aan, aan de paden en weersomstandigheden?

advertentie
advertentie