affiche
affiche Connie van Winssen

Nieuwe expositie bij Te Kunst en Te Keur

2 maart 2024 om 18:03 Lokaal Deel je nieuws

Bij Galerie te Kunst en Te Keur aan de Dorpsstraat 220 begint in maart weer een nieuwe tentoonstelling. Zoals altijd met een leuke mix aan disciplines van goede kunst. De galerie is geopend op woensdag-, vrijdag- en zaterdag van 13-17 uur  

Pieternel Elsen uit Arcen Het dierenrijk vormt voor Pieternel Elsen een onuitputtelijke inspiratiebron. De schoonheid en beweging van dieren worden telkens in een andere emotie verwerkt en dat uit zich in haar schilderijen die een expressionistisch realistische stijl hebben

Henk Jan Witteveen uit Lunteren Zijn grote interesse in vorm, lijn en kleur combineert hij met het digitaal ontwikkelen en ontwerpen van ART PRINTS. Deze kenmerken zich door eenvoud en directheid. Zijn ontwerpen zijn een combinatie van figuratief en abstract.
Chris van Aar uit Groesbeek Chris presenteert hier zijn kunst, autonoom ruimtelijk werk, altijd van hout en waarbij houtdraaien een belangrijk kenmerk is. Het gaat hem dan om iets te vangen, een idee, iets actueels of iets wat hem dwars zit en dat altijd weer te geven met lokaal hout. Hij is een -‘maker met hout’-, is maker van kunst, design en duurzame goederen van lokaal hout..

Nel Rood uit Wognum Ze raakt geïnspireerd door alles wat er om haar heen gebeurt, zoals mannen en vrouwen in hun dagelijks doen waar ze dan van alles omheen kan fantaseren. Ook de paarden die ze vanuit haar atelier ziet krijgen vaak een eigen verhaal door er een ruiter op te zetten of door het paard af te werken met verschillende in de klei gedrukte prints en reliëfs.
Jeroen van de Brug uit Hoorn Hij heeft in de uitvoering van zijn stukken gezocht naar het spel van licht en kleur waartoe vooral het gebruik van dik glas/kristal zich uitstekend leent. De vormen zijn meestal organisch en door het gebruik van veel helder glas tamelijk zwaar.
Stephan de Jong uit Friesland Kunst schrijft hij met een niet al te grote ‘k’. Het is voor hem vooral spelen met ruimte, kleur en gevoel. Bij te Kunst en te Keur exposeert hij keramieken koppen.
Ans de Lange uit Haaksbergen Haar sieraden zijn erg divers: van chic tot stoer. Ieder sieraad is weer anders omdat de kleuren en materialen steeds veranderen. De inspiratie voor het maken van haar sieraden haalt ze uit de liefde voor het materiaal zelf.

Connie van Winssen uit Scherpenzeel Ze schildert al meer dan 45 jaar en heeft een eigen stijl ontwikkeld. Haar werk is kleurrijk met veel contrast en zwarte lijnen. Dit keer laat ze haar portretten zien.

advertentie
advertentie