Digivitaler
Digivitaler Digitale zorg

Maak kennis met digitale zorg

2 april 2024 om 14:30 Lokaal Deel je nieuws

Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via een smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig, want het kost minder tijd en moeite én u heeft altijd en overal toegang tot de eigen gegevens of van diegene waarvoor u zorgt.

Maar wat als u hier vragen over hebt of als u graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

De Bibliotheek Scherpenzeel kan u hierbij helpen. Vanaf half april geven we elke week uitleg over een bepaalde vorm van digitale zorg en oefenen we hiermee. Data en onderwerpen van de lessen: - - - 15 april: patiëntenportaal huisarts - 

- 22 april: patiëntenportaal ziekenhuis 

- 29 april: apotheek.nl 

- 6 mei: thuisarts.nl -

- 13 mei: videoconsult De lessen zijn van 10.00 – 11.30 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel (Kulturhus de Breehoek), Marktstaat 59 in Scherpenzeel. De lessen zijn gratis. Deelnemers hoeven geen lid van de Bibliotheek te zijn. Vooraf aanmelden is verplicht en kan per les. Het is noodzakelijk om een beetje ervaring te hebben met de smartphone, computer of tablet. 

Voor meer informatie of het aanmelden van de lessen kunt u bellen met de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of mailen naar info@bibliotheekscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie