De bibliotheek van Scherpenzeel start met bijeenkomsten over programmeren.
De bibliotheek van Scherpenzeel start met bijeenkomsten over programmeren. Marjon de Kruijff

Nieuw in Scherpenzeel: 'Coding meetup'

lokaal

SCHERPENZEEL In de bibliotheek van Scherpenzeel begint op dinsdag 15 januari een tweemaandelijkse bijeenkomst over programmeren. Onlangs is het initiatief genomen om te beginnen met deze zogenoemde Coding Meetup na een informatieavond over de mogelijkheden van de mini- en microcomputers zoals de Arduino, Micro:Bit en de Raspberry Pi.

Gezien de belangstelling en de reacties is volgens de bibliotheek de tijd rijp het initiatief een vervolg te geven. ,,Het doel van de bijeenkomsten is om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen, elkaar te informeren, elkaar op weg te helpen en te enthousiasmeren. De bijeenkomsten zijn eens in de twee maanden. De avond is vrij toegankelijk voor iedere geïnteresseerde, ook voor de beginners.

De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 15 januari om 19.30 in het leescafé van de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 Scherpenzeel.

Aanmelden kan via info@bibliotheekscherpenzeel.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Bibliotheek Scherpenzeel, 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl.

advertentie