EHBO CURSUS RENSWOUDE SCHERPENZEEL september 2019

lokaal Deel je nieuws

September 2019 gaan wij weer van start met de basiscursus EHBO, er is nog ruimte voor enkele cursisten. In deze cursus leer je wat je moet doen en wat misschien nog wel belangrijker is, wat je moet laten bij het hulpverlenen. Met deze opleiding kunt u het officiële Oranje Kruis diploma behalen.

Het grootste gedeelte van de ongelukken gebeurt vaak thuis. Maar ook op straat kunt u geconfronteerd worden met ongelukken. Wij kunnen u in 14 avonden leren wat u moet doen om de juiste hulp te verlenen. Reanimatie / gebruik AED maakt deel uit van de cursus. Uiteindelijk kan iedereen een ander helpen en het is belangrijk dat slachtoffers snel en op de juiste manier worden geholpen.

De opleiding kost € 195,00 per persoon. Dit is inclusief les- en oefenmateriaal, lesboekje, de kosten van het examen en de koffie/thee. Diverse zorgverzekeringen vergoeden de cursuskosten (of een gedeelte) als u een aanvullende verzekering heeft. De cursus wordt gegeven in Scherpenzeel.

Cursisten uit andere plaatsen dan Renswoude en Scherpenzeel zijn natuurlijk ook van harte welkom. Cursisten uit de omgeving van Renswoude en Scherpenzeel zijn uiteraard ook welkom. De lessen worden gegeven op donderdagavonden in Scherpenzeel.

Meer informatie nodig? Wilt u een inschrijfformulier? Stuurt u dan een email naar info@ehborenswoude.nl. 

 

advertentie
advertentie