Gospelkoor Candela viert Feest

9 april 2018 om 15:21 lokaal Deel je nieuws

Renswoude-Februari van dit jaar was het twintig jaar geleden dat 'Gospelkoor candela'in Renswoude startte met een kleine groep enthousiaste mensen. Inmiddels is het koor groter geworden en wordt met veel passie het evangelie doorgegeven door zang in kerkdiensten, verpleeghuizen en concerten.

De Koepelkerk                                                              Zaterdag 21 april organiseert 'Gospelkoor Candela' een jubileumconcert in de Koepelkerk te Renswoude. De invulling van deze avond wordt nog even geheim gehouden. Wat wel bekend mag worden is dat er liederen worden gezongen uit de  'oude doos' en er zal ook een nieuw repertoire te horen zijn. Dit wilt u toch niet missen? laat u verrassen en vier samen met 'Gospelkoor Candela' dit feest.

Waar: Koepelkerk, Kerkstraat 3, Renswoude.                      Datum: 21 aprl. Aanvang: 19.30 uur(kerk open 19.00 uur). Toegang:gratis. Bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten.                                                                          Voor informatie: www.gospelkoorcandela.nl

 

                                                                           

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie